Diamond Tiara


Bonjour'!

We dont mind having haters . As long as we have our girls , we are strong - One Direction



Tagboard


Blog Archive


Contact Me

: Puteri Farah Natasha
: Puteri Farah Natasha
:✦ PFN ✦

Credits

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa and the basecode from Arrien Amani . Edited by Naulia . Cute icon by Pixel
Nothing interesting
3 Dec 2015 | 0 Diamond[s]
Assalamualaikum . Tajuk pun dah tahu kan ? Nothing interesting .
Farah post ni pun sebab bosan giloshhh ! Em . Im 17-year-old girl .
Guess what ? Dah habis SPM lah kan ? It sounds 'great' . But I have nothing to do .
Walaupun nanti adalah jugak pergi jalan-jalan tapi kalau dekat rumah
busy kemas rumah and done ! After that , what ? 

Hm . Farah cakap dekat mama nak kerja nanti . But mom said 
"Tak boleh . Mama pun masa tunggu result tak kerja pun" . The only words I can reply was 
"Okay ma " . Takkan nak melawan pulak ? Hm . Mama kata 
"Takpayah lah , nanti nak ambil lesen apa semua . Baik tolong mama jaga adik-adik"

Dan nak jugak cerita , bosan sebab PHONE FARAH ROSAK !
How I missed my phone . Service nya pun lambat sangat .
Entah lah Farah pun tak faham . Bosan takde phone sebab takboleh nak on IG ,
and nak on Sing by Smule (singing game) . Kalau tak , at least ada lah jugak something
yang boleh dibuat . Kan kan kan ? 

Farah pun sebenarnya baru je nak belajar edit-edit lagu semua tapi semuanya 
terpaksa ditahan dulu sampailah phone tu betul betul elok . Get well as soon as possible , phone
So , I guess nothing I should say . Kbye . Assalamualaikum .