Diamond Tiara


Bonjour'!

We dont mind having haters . As long as we have our girls , we are strong - One Direction



Tagboard


Blog Archive


Contact Me

: Puteri Farah Natasha
: Puteri Farah Natasha
:✦ PFN ✦

Credits

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa and the basecode from Arrien Amani . Edited by Naulia . Cute icon by Pixel
Practice makes perfect ;D
3 Dec 2013 | 0 Diamond[s]
Assalamualaikum ;D
Hey , korang ! ;D 
Ingat tak post Farah semalam . Nak tahu tak Farah succeed ke tak ?
Kalau korang baca 'title' pun mesti korang tahu . Hahaha ;D .

Okay , lepas je adik and my daddy gerak pergi kerja and sekolah ,
Farah pun ambil lah gitar dan mainn . Farah belajar buat basic chords dulu .
Alhamdulillah . Succeed . Dah ingat sikit-sikit lah . Tapiiii .......

Farah takboleh lah nak buat lagu . Sebab baru lagi kan ?
So , I need more practice . That's why lah 'title' post Farah kali ni 
'Practice makes perfect' . So , maksudnya lagu Little Things Farah buat tak jadi .
Tapi intro lagu tu jadilah . Chords lagu tu senang tapi lagu Little Things ada cara 
petiknya . That's why Farah tak reti sangat tu . Heee xD .

Tapi best main gitar kalau main gorang je . Farah buat tadi . Best ! 
Tapi no lagu lah . Main petik je ngan chords yg Farah dah belajar lah ..

Part yg Farah boleh buat untuk lagu Little Things part ni je ..
'Your hand fits in mine '
'Like it's meant just for me'
Tu je .. Hahaha . Kelakar kan ? Part tu kena guna chords G je . 
Untuk line seterusnya kena guna chords C , jadi je Farah buat tapii 
'SENGAU' .. Baru lagi kan ? Heee xD . 

Hmhhh .  Farah rasa smpai sini jelah .
Farah pun taktahu nak cerita apa dah .
Okay lah . Assalamualaikum . Bye .